با توجه به شرایط اقتصادی کشور و تهدیدات اقتصادی دشمنان به نظر میرسد که تحقق اهداف و سیاستهای اقتصاد مقاومتی تنها با بهرهگیری از توان تولید داخلی و با حمایت از بخشهای مختلف اقتصادی امکانپذیر است. هدف این پژوهش طراحی الگویی برای استفاده از استراتژیهای تولید بدون کارخانه در تحقق اهداف و سیاستهای اقتصاد مقاومتی در بستر تولید و فروش اسباببازی است. برای گردآوری دادهها به فرمایشات مقام معظم رهبری و دیدگاه گروه خبرگان و همچنین تولیدکنندگان و فروشندگان اسباببازی مراجعه شده و مدل نهایی با استفاده از روش نظریه داده بنیاد و با کدگذاری باز، محوری و گزینشی طراحی شده است. الگوی ارائه شده حاکی از وجود شرایط علی و الزامی برای گسترش تولیدات داخلی، ضرورت حمایت دولت و مراکز فرهنگی، انتخاب راهبردهای توسعه بازار و توسعه محصول و تنوع همگون و ناهمگون در تولید بدون کارخانه و از همه مهمتر افزایش مشارکت مردم و شرکتهای کوچک در صنعت اسباببازی است. این الگو منجر به توسعهی ظرفیت سرمایهگذاری داخلی در صنعت اسباببازی شده و از طرق مختلفی مانند کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی، افزایش درآمدهای داخلی، افزایش مشارکت مردم در تولید، کاهش بار مالی دولت در تولید و توزیع و نظارت، میتواند به تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی کمک کند
میر, سعید, نمامیان, فرشید, میر, علی. (1396). طراحی الگوی استفاده از راهبردهای تولید بدون کارخانه در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی (از دیدگاه تولیدکنندگان و فروشندگان اسباببازی). مطالعات راهبردی بسیج, 20(76), 187-216.
MLA
سعید میر; فرشید نمامیان; علی میر. "طراحی الگوی استفاده از راهبردهای تولید بدون کارخانه در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی (از دیدگاه تولیدکنندگان و فروشندگان اسباببازی)". مطالعات راهبردی بسیج, 20, 76, 1396, 187-216.
HARVARD
میر, سعید, نمامیان, فرشید, میر, علی. (1396). 'طراحی الگوی استفاده از راهبردهای تولید بدون کارخانه در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی (از دیدگاه تولیدکنندگان و فروشندگان اسباببازی)', مطالعات راهبردی بسیج, 20(76), pp. 187-216.
VANCOUVER
میر, سعید, نمامیان, فرشید, میر, علی. طراحی الگوی استفاده از راهبردهای تولید بدون کارخانه در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی (از دیدگاه تولیدکنندگان و فروشندگان اسباببازی). مطالعات راهبردی بسیج, 1396; 20(76): 187-216.